2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını engellemek ciğerin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel keyfiyet takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Başkaca yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni evet.

Mono blok gövde bünyesı grup sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Zirda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Hızlı Erişim: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma aksiyonlemleri hızlı bir halde strüktürlabilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar bol ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla Yangın Çıkış Kapısı ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye geriışını getirmektedir.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın bapsı son denli nazik bir öneme sahiptir.

Yangın bapları kullanma yerına gereğince, rengine bakarak ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yerının vazıh olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangına karşı güvende konaklamak için kaçış Yangın Kapısı koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların gönül güvenliğini sahip olmak için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. Yangın Kapısı Fiyatları İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page